Доставка на гориво

5.00 / 2

Доставка на бензин или нафта

Има моменти когато по невнимание или поради други причина забравите да заредите и сензорът на горивния резервоар стигне до „нула“, а до най-близката бензиностанция има толкова много километри.

Дори да не ви се случва често да оставате на пътя без гориво, винаги може да стане и такава ситуация. Винаги когато се случи това - се случва в най-неподходящия момент, когато много бързаме.  Наоколо няма бензиностанция или единствената в района е затворила и  вие бързо трябва да отидете до крайната си цел и какво следва?

Не се притеснявайте Пътна помощ София 24 ще се погрижи за доставката на Вашето гориво.

Доставка на гориво се извършва за София, София окръг и страната и ще пристигне веднага при вас.  Трябва само да ни кажете колко литра гориво ще ви трябват, какво дизел или бензин и къде да Ви го доставим.

Ние сме от Денонощна пътна помощ сме подготвени за подобни ситуации, бързо и безпроблемно ще се справим с така създалата се неприятна ситуация. Няма значение по кое време на деня е, без значение дали вали или е зима, без значение дали ви е свъшило горивото на Вашата спортна кола, джип, камион или селскостопанска техника - ние сме насреща.

Работим с най-добрите горива в страната затова можете и сами да се уверите преди да го сипем.

Винаги можете да разчитате на Пътна помощ София, ние сме насреща!

Ако имате нужда от пътна помощ обадете се на телефон.

0876 11 88 18 - Денонощно 24/7